Et Valentines-minne for livet

16. og 17. februar 2019

Glem roser og teddybjørner i år og overrask din kjære (eller bare deg selv!) med et Valentines-minne som vil vare livet ut.

Uten navn-1.jpg

La meg ta dere med inn i en boble der ingen andre eksisterer enn dere to. Smelt inn i hverandre, med favorittsangen deres i bakgrunnen og champagne i glassene. Unn dere en opplevelse dere sent vil glemme!

Boudoirfotografering er en intimt, romantisk, lekent og ekte. Det lar dere feire kjærligheten dere har til hverandre, kjemien som får blodet til å bruse. Tråkk litt ut av komfortsonen sammen, og la oss skape bilder dere kan se tilbake i mange tiår fremover og være skikkelig stolte av!

Eller hva med å benytte anledningen til å ta noen superlekre bilder, helt alene?

 
Camilla og Adam_blog-39.jpg

“Vi er så kleine. Dette kommer VEL aldri til å funke for oss?”

Deres eneste oppgave er å dukke opp, og være glade i hverandre. Det er min jobb å guide dere gjennom opplevelsen og skape en atmosfære der dere tør å være dere selv. For det er faktisk alt som kreves!

Boudoir trenger slett ikke å bety sexy. Det er opp til dere hvor mye spice dere vil tilsette! Det kan være lekent og latterfullt, dampende hett, eller intimt og nært. Hver eneste fotografering er unik, fordi hvert eneste parforhold er unikt. Dere får selv legge føringen!

“Dette hadde vært kjempekult om jeg bare hadde vært litt mer trent/slank/formfull”

Tull og tøys! Denne typen fotografering er for ALLE. Rund, smal, sjenert, utadvendt, formfull eller atletisk - det spiller ingen rolle. Det eneste som teller, er at dere tør å hoppe ut i det. Det et opp til meg å passe på at dere føler dere smashing.

“Jeg er kjempekeen, men jeg har ingen partner.”

Det er ingenting som stopper deg fra å bestille en fotografering, helt for deg selv! Valentinsdagen er kjærlighetens dag. Hvorfor ikke unne deg selv litt kjærlighet? Absolutt alle damer bør få oppleve å ta noen dødslekre, sensuelle og sterke bilder av seg selv en gang i løpet av livet. Bilder du kan se tilbake på om 40 år og tenke “fy søren, jeg var faktisk ganske heit”. Om du vil vise dem til noen eller rett og slett bare ha dem som din egen lille hemmelighet er helt opp til deg.

Dette får dere:

Jeg har tatt meg av alt for dere. Dere trenger bare å sette av tiden. Inkludert i fotograferingen er:

 • Sminke og hårstyling hos dyktige Seline fra Stylingspot. Når det kommer til make-up, er det ingen over og ingen ved siden av!

 • 90 minutters fotografering

 • Den fineste suiten på det Hanseatiske Hotell som location. Vi snakker king size bed, stor stue, badekar med løveføtter, og luksus fra ende til annen!

 • Bobler i glasset

 • Et digitalt galleri med minst 80 ferdige bilder til odel og eie

 • Masse bonuspoeng for å ha funnet på en så kreativ Valentines-gave!

  • Og en stykk sprudlende fotograf som er klar for å gi dere en fotografering dere aldri vil glemme!

   ALL INCLUSIVE: 4490,-

   Det er kun 8 plasser ledig i løpet av lørdag 16. og søndag 17. februar, så ikke vær for sent ute!

Mulige tider er klokka 10:45, 12:30, 14:15 og 16:00 begge dager.

Navn *
Navn
Fire ledige plasser hver dag!