Jeg hører du skal gifte deg…


Eeh, HURRA! Jeg giftet meg for noen få uker siden jeg også, og alt du har hørt er sant; det er virkelig den beste dagen i livet.

Så, du har funnet den perfekte mannen. Mest sannsynlig har dere funnet den perfekte bryllupsdatoen. Kanskje har dere funnet det perfekte bryllupslokalet. Men har dere funnet den perfekte bryllupsfotografen ennå?

Om dere er på jakt etter en tradisjonell bryllupsfotograf som gjør alt etter boka, så må dere nok lete videre. Jeg er ikke tradisjonell. Jeg gjør ikke ting etter boka. Jeg klatrer opp i trær, vasser ut i sjø, henger fra lysekrona (neida. joda.) og gjør alt i min makt for å fange alle de viktige, små, vakre, latterlige, unike øyeblikkene som oppstår i løpet av bryllupsdagen deres. Jeg danser med slips på hodet mens jeg tar dansegulvsbilder som dere kan bruke som utpressingsmateriale i årene som kommer. Jeg gråter under vielsen og blir bestevenn med mormoren din. Jeg sender dere muligens en og annen morsom katte-gif på grå regnværsdager. Jeg bryr meg om dere, om bryllupet deres, om å gjøre en - unnskyld språket - jævlig god jobb, hver eneste gang jeg får privilegiet av å fotografere en feiring av kjærlighet.

Bittelitt nysgjerrig?

Fyll inn navn og e-post under, så sender jeg deg en liten informasjonsguide. I tillegg til en liten, nyttig overraskelse som dere kan bruke i planleggingen!

Navn *
Navn
Bryllupsdato *
Bryllupsdato