Jeg er så glad du har funnet veien inn hit!

 

For det betyr at du er forlovet - GRATULERER! Og at du kanskje er litt nysgjerrig på hva jeg driver med?

Jeg er Ine, og jeg driver bedriften Petrichor and Pine. Om du lurte; petrichor betyr lukten av regn, og er min favorittlukt i hele verden! Jeg er utdannet fotojournalist, men snublet inn i bryllupsfotografi da jeg var 17 år, og siden da har jeg ikke sett meg tilbake. Jeg har lest alle Harry Potter-bøkene 13 ganger, jobber frivillig hos Dyrebeskyttelsen, og har en liten valp som heter Nimbus (oppkalt etter Harry Potter’s sopelime….. jadda).
HER kan du se mer av bryllupsbildene mine!

Om dere er på jakt etter en tradisjonell bryllupsfotograf som gjør alt etter boka, så må dere nok lete videre. Jeg er ikke tradisjonell. Jeg gjør sjeldent ting etter boka.

Jeg klatrer opp i trær, vasser ut i sjø, henger fra lysekrona (neida. joda.) og gjør alt i min makt for å fange alle de viktige, små, vakre, morsomme, følelsesladde og unike øyeblikkene som oppstår i løpet av bryllupsdagen deres. Jeg danser med slips på hodet mens jeg tar festbilder dere kan bruke som utpressingsmateriale mot venner og familie i årene som kommer. Jeg utveksler mest sannsynlig kakeoppskrifter med mormoren din. Jeg bryr meg om dere og om dagen deres, og jeg gjør alltid mitt for at dagen skal bli alt dere har drømt om, og litt til.

 
meg.jpg

Brudeparene mine trives ofte best utenfor boksen. De liker å gjøre ting på sin egen måte, både i hverdagen og i bryllupsplanleggingen. De sier “jeg elsker deg” mye oftere enn de støvsuger, fordi de vet hva som er viktigst i livet. De utfordrer hverandre, ler med hverandre, gråter med hverandre og er hverandres beste venner. De er ofte litt rare, på best tenkelig måte.


Høres det ut som deg og din kjære? Scroll ned og fyll ut skjemaet, så får du vite mer! Helt uforpliktende, selvfølgelig!

Navn *
Navn
Bryllupsdato *
Bryllupsdato