Jeg er så glad du har funnet veien inn hit!

 

For det betyr at du er forlovet - GRATULERER! Og at du kanskje er litt nysgjerrig på hva jeg driver med?

Jeg er Ine, og jeg driver bedriften Petrichor and Pine. Om du lurte; petrichor betyr lukten av regn, og er min favorittlukt i hele verden! Jeg er utdannet fotojournalist, men snublet inn i bryllupsfotografi da jeg var 17 år, og siden da har jeg ikke sett meg tilbake. Jeg har lest alle Harry Potter-bøkene 13 ganger, jobber frivillig hos Dyrebeskyttelsen, og skulle gjerne hatt minst 10 katter om mannen min var enig. Jeg elsker å reise, men har en små-ekstrem fobi mot å fly - åpenbart en kjempekombinasjon! De siste årene har jeg bodd både i Spania og i Australia, men jeg trives aller best i regntunge Bergen.

***

Om dere er på jakt etter en tradisjonell bryllupsfotograf som gjør alt etter boka, så må dere nok lete videre. Jeg er ikke tradisjonell. Jeg gjør sjeldent ting etter boka.

Jeg klatrer opp i trær, vasser ut i sjø, henger fra lysekrona (neida. joda.) og gjør alt i min makt for å fange alle de viktige, små, vakre, morsomme, følelsesladde og unike øyeblikkene som oppstår i løpet av bryllupsdagen deres. Jeg danser med slips på hodet mens jeg tar dansegulvsbilder dere kan bruke som utpressingsmateriale mot venner og familie i årene som kommer. Jeg gråter under vielsen og blir mest sannsynlig bestevenn med mormoren din. Jeg sender dere muligens (helt sikkert) en og annen morsom katte-gif på grå regnværsdager. Jeg bidrar til å gjøre planleggingsfasen lettere for dere, ved å dele ressurser (som Den Ultimate Bryllupsguiden min, som alle brudepar får tilgang til!), gi råd om tidspunkter og kjøreplaner, blomsterdekoratører eller DJer, eller hva enn dere måtte trenge. Jeg bryr meg om dere, om bryllupet deres, om å gjøre en - unnskyld språket - jævlig god jobb, hver eneste gang jeg får privilegiet av å fotografere en feiring av kjærligheten.

***

Brudeparene mine trives ofte best utenfor boksen. De liker å gjøre ting på sin egen måte, både i hverdagen og i bryllupsplanleggingen. De sier “jeg elsker deg” mye oftere enn de støvsuger, fordi de vet hva som er aller viktigst i livet. De utfordrer hverandre, ler med hverandre, gråter med hverandre og er hverandres beste venner. De er ofte litt rare, på best tenkelig måte.
Høres det ut som deg og din kjære? Scroll ned og send meg en mail, da vel!

Navn *
Navn
Bryllupsdato *
Bryllupsdato